torsdag 11 mars 2010

This is Sparta!


Vi är stolta att härmed bekräfta att ryktena är sanna.. Namnet "Warriors of the world united" har till sommarens Falket IK-Cup blivit ersatt av Ekan and the brave 300!

Vi spelare i laget har, sedan fjolårets kupp avslutades, förklarat för vänner och familj att vi studerat, säsongsarbetat, rest etc.. Sanningen är dock en helt annan! Vi har alla legat i brutal hårdträning och har med hjälp av en enorm vilja samt www.youtube.com/watch?v=O1IvmLwgGF8 kommit i en atletisk form som endast kan liknas vid de 300 spartanska krigare som tappert och utan rädsla stod emot tusentals soldater för att försvara vad de höll kärt.. Och likt dem tänker vi försvara våran heder och i år visa vilka som är de riktiga hjältarna ute på fotbollsplanen!

Med spjut och sköld i hand, en riktigt trendig cape samt magmuskler av stål kommer jag, Ekan, samt mina män strida tills siste man faller (eller matchen är slut).. Falket IK-Cup 2010 kommer att bjuda på fotboll ni aldrig tidigare skådat.. Fotbollsplanen är vårat slagfält och motståndarlagen våra fiender! THIS IS SPARTA!!!

//Ekan

1 kommentar:

  1. tobbe ser skeptisk ut, vad tittar han på egentligen?

    SvaraRadera